Over A1 Golfkar verhuur

Onze vloot bestaat uit ruim 60 verschillende golfkarren zowel elektrisch als benzine aangedreven. Veel van onze golfkarren worden ingezet als shuttle dienst, maar wij hebben ook golfkarren om goederen te vervoeren. Bij de opbouw van een evenement bijvoorbeeld.

Onze klanten zijn al net zo divers als onze golfkarren. Door de jaren heen hebben wij voor vele opdrachtgevers mogen werken. Zo zijn wij o.a. preferd supplier van de Westergasfabriek en  vaste leverancier aan de RAI en Paleis Soestdijk. Doordat de parkeergelegenheden hier een stuk verder liggen dan de locatie van het evenement zijn onze golfkarren een uitkomst !

Andere opdrachtgevers zijn o.a. Circuitpark Zandvoort, Jumbo Supermarkten, Endemol, Gemeente Amsterdam, Modefabriek, LXRY Fair, Hotel L’Europe, Staatsbosbeheer en vele meer.

Ook werken wij nauw samen met veel evenementenbureaus.

Hiervoor moeten wij wel flexibel zijn omdat er vaak nog wat veranderd in een schema. De aflevertijden worden vaak nog gewijzigd of het is slecht weer en moeten er toch regenhoezen op de golfkarren. Voor ons geen probleem! Snel schakelen en naar oplossingen zoeken daar zijn wij ondertussen aangewend.

“Het was een groot succes mede door jullie golfkarren” en “Bedankt voor jullie onwijze flexibiliteit!” Dit zijn slechts enkele reacties die wij van onze tevreden opdrachtgevers hebben gekregen. Wij zijn daar uiteraard trots op!

Onze golfkarren zorgen ervoor dat de gasten niet in de regen of een heel eind op hoge hakken naar de (feest) locatie hoeven te lopen. Zij worden gastvrij ontvangen en ervaren onze services ook altijd als een klein feestje.

“Wat een leuk begin van de avond” horen onze chauffeurs dan ook regelmatig.

Een golfkar huren bij ons betekend:

  • Een ruime keuze uit golfkarren

  • Een professionele uitstraling

  • Geen onverwachte kosten

  • Snelle en flexibele service

  • Blije gasten